miercuri, 16 mai 2012

RIVER EXPLORER

NO COMMENTS!












                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                     foto: ifim    

luni, 7 mai 2012

Marea Neagră e albastră


Marea Neagră în mai... 7 mai 2012. O mare albastră, limpede, clară, rece, frumoasă și... iubită.


                       Foto: ifim

sâmbătă, 5 mai 2012

Ziua bărbatului

                 Nick era un cavaler al regelui Arthur și avea o obsesie deosebita pentru frumoșii sâni ai reginei, știind bine că dacă i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.
Într-o zi Nick își face cunoscută dorința lui secretă la magul Merlin care găsește o soluție pentru a satisface dorinta acestuia, dar asta îl va costa 1000 monede de aur. Nick acceptă fără să ezite.
                 În dimineața următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticantă și o pune în sutienul reginei în timp ce ea își făcea dușul. Imediat ce regina se îmbracă, începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare. Regele Arthur îl convoacă pe mag pentru a-i cere un remediu și acesta îi spune că doar o salivă specială aplicată pentru patru ore ar putea trata această teribila urticarie și că la testele făcute de el a observat că doar saliva lui Nick are aceste caracteristici.
                 Regele îl cheamă imediat pe Nick, care deja și-a luat antidotul pentru pulberea urticantă. Nick sărută și linge pentru câteva ore sânii pe care i-a visat dintotdeauna și pe deasupra vine sărbătorit de curte ca un erou.
                 Înainte de a se întoarce în camera lui, Nick este oprit de mag care îi reamintește despre datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfăcut, refuză să plătească, deoarece magul nu s-ar fi putut confesa la rege, fiindu-i complice la ceea ce s-a întâmplat.
În dimineața următoare, magul Merlin pune aceeași pulbere urticantă în chiloții regelui…




Ca să mă necăjească, toate astea mi le-a trimis Puiu, prin e-mail, aducându-mi aminte că azi e ziua bărbatului. Asta, după ce dis-de-dimineață am dat o fugă pe la serviciu, apoi, am dus mașina la spălat, am făcut piața, am pus și două mașini de rufe la spălat, am gătit două feluri de mâncare, l-am hrănit pe Baghi, am reparat lumina pe scara blocului, am dus gunoiul, am alergat la farmacie să iau niște calmante soției, apoi am mai dat o fuguță să cumpăr pâine, căci uitasem... Iar acum mă pregătesc să merg la vecernie. 

marți, 1 mai 2012

Armindenul - Armindeni



Tradiția populară spune că ziua de 1 Mai este  "ziua pelinului" sau "ziua bețivilor" și semnifică începutul verii.
Comentariile cred că sunt de prisos.
Dar niște poze din ziua de Armindeni 2012
s-ar putea să vă placă?!:)








                                                                                                                              Foto: Dana și Ifim