joi, 18 iulie 2013

Învăţaţi... din greşelile altora!




Aspiratorul din imaginea de mai sus este una din ultimele noastre (mă refer aici şi la soţia mea) achiziţii din domeniul electrocasnicelor. Dacă-ar şti despre asta, probabil că mulţi dintre prietenii noştri ne-ar invidia.
Este foarte frumos, chiar futurist, după cum se vede, zici că este un obiect de pe planeta Phandhorra, dar, bineînţeles, şi costă tot cam aşa.


Îl avem de ceva timp, cam de un an. L-am luat în rate, fără dobândă, şi mai avem de plătit cam un an. Am încercat să-l pun la treabă, adică să-l utilizez, conform instrucţiunilor şi am ajuns la concluzia că tot măturica şi făraşul din bucătărie sunt mai utile şi eficiente. Am grijă de acest obiect frumos. Îl privesc, îl şterg de praf, îl mai mut de colo-colo atunci când aspirăm (cu aspiratorul mai vechi!), îl mai pun din când în când la încărcat, să nu i se descarce bateriile...


Oare când voi învăţa minte să nu mai dau bani pe lucruri inutile?...
Dar acum mi s-a ivit o oportunitate.
Cred că cel mai bun lucru este să-l dau spre vânzare la TRIPLECLICKS, cu o reclamă adevărată, opusă celei pe care, nu neintenţionat, ci obligat de realitate, i-am făcut-o.

6 comentarii:

  1. După cum arată,cu timpul, ar putea primi altă întrebuințare: capsator, spărgător de nuci și, de ce nu, pus într-o coadă de lemn, un baston..la bătrânețe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sărut mâna, doamnă profesoară!
      I-am şi găsit deja unele întrebuinţări:
      a)Îl pornesc, el bâzâie discret iar toată lumea crede că dau cu aspiratorul, în timp ce eu sunt la o bere;
      b)Îl pot folosi ca sperietoare împotriva muştelor, ţânţarilor şi a altor gângănii;
      c)Până ajung la bătrâneţe, îmi foloseşte ca şi trotinetă etc. :)

      Ștergere
  2. Cred că aţi greşit că nu l-aţi folosit de atîta amar de vreme. Este ideal în perioada de iarnă. Dă zăpada, sparge gheaţa, topeşte turţurii, etc... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aştept să vină iarna ca să-l pot folosi potrivit sugestiilor dumneavoastră. Până atunci însă, îl folosesc pe post de ventilator. :)

      Ștergere
  3. O informaţie folositoare. Şi soţia dădea târcoale la Media Galay unui astfel de aspirator deşi cel pe care îl avem, nu este vechi şi funcţionează foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să ştiu că "învăţătura" mea poate fi de folos cuiva! Toate cele bune!

      Ștergere

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".