vineri, 3 decembrie 2010

Cum am dat cu piciorul la noroc

În urmă cu vreo zece zile arătam cum "a dat norocu' peste mine". Adevărul e că atunci când eşti nou şi nu prea ştii ce surprize poate să-ţi rezerve lumea virtuală, lucrurile o pot lua razna. Evident că nu mai sunt la vârsta când m-aş putea îmbăta cu apă rece şi nici să cred că tot ce zboară se mănâncă. Mai ales că am mai fost fraierit chiar de către persoane apropiate de la care nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva şi în momente cât se poate de neaşteptate.
Aşadar, scrisorile pe care le-am primit şi postat, nu m-au luat prin surprindere, ci m-au amuzat, într-un fel. Imediat au mai urmat două, dar nu aşa de "dulci şi frumoase". Nu le-am mai dat curs, ci am aşteptat răspunsul de la Anti-Fraud Internaţional, care sună aşa: "Cei care se ocupă cu aşa ceva (cu aceste excrocherii) sunt nişte criminali. Dacă primiţi asemenea e-mailuri, cel mai bun lucru este să le ştergeţi imediat. Puteţi continua dacă sunteţi curioşi şi vreţi să vedeţi până unde se poate ajunge numai atunci când beneficiaţi de siguranţă".
Deci, închei aici această poveste, nu înainte însă de a adăuga, că cine primeşte asemenea scrisori are un moment când seamănă cu cel din poza de mai jos. Aviz amatorilor de asemenea chilipiruri!
(Poza am împrumutat-o de la *ElZap*, un prieten al "Gării pentru noi", postată în "Paranoia". Sper să nu se supere!)
 
Posted by Picasa

2 comentarii:

  1. Imi place mult fotografia. As putea sa o folosesc si eu la mine in turma??? Macar ca foto de profil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur că da ciobănaşule! Poţi să-i dai şi o funcţie importantă în turmă, dacă mai e vreuna vacantă!:)

    RăspundețiȘtergere

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".