duminică, 28 octombrie 2012

Ceva de dres...

Designer şi bucătar şef: Dana
Spălător de vase, golitor de pahare şi fotograf de ocazie: Ifim
Consumator şi critic exigent: Baghi
Vă recomandă:






6 comentarii:

  1. mie nu imi place pestele dar dupa icre ma topesc...
    totul arata grozav de bine,
    grozav de apetisant...a fost un adevarat rasfat acolo la voi :))
    o sa-l intreb pe Baghi,cu siguranta o sa-mi confirme :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baghi a cam strâmbat din nas şi din mustăţi.
      Icrele nu prea i-au plăcut. Cică n-au fost negre, de morun, nisetru, cegă sau păstrugă şi nici măcar de ştiucă. Am încercat eu să-i explic că acum nu-i sezonul lor, dar n-am avut cu cine discuta. Cât despre preparatele din peşte, nici aici n-am nimerit-o: ne-a reproşat că am folosit usturoi şi ardei iute în exces :)
      Bine că nu s-a legat şi de băutură, căci precis, mi-ar fi numit vinul poşircă :)

      Ștergere
  2. Cred că sunt puţin invidioasă pe Baghi. La atîta "dezmăţ" piscicol, n-aş spune nici "pîs" ! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi unele motive de invidie. Cu toate acestea, el tot whiskas preferă :)

      Ștergere
  3. Îmi place peștele!
    Doamna ta este o artistă!

    p.s. sunt secvențe de la aniversare , bănuiesc!ceva îmi dă de bănuit- adică Baghi a fost singurul consumator???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim pentru (compliment) apreciere!
      Desigur, Baghi nu a fost singurul consumator.
      Dar este cel mai exigent, ca să nu spun pretenţios şi prin asta, este şi cel mai important. Nu-mi convine, dar trebuie să recunosc că el e şeful! :)

      Ștergere

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".