sâmbătă, 5 mai 2012

Ziua bărbatului

                 Nick era un cavaler al regelui Arthur și avea o obsesie deosebita pentru frumoșii sâni ai reginei, știind bine că dacă i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.
Într-o zi Nick își face cunoscută dorința lui secretă la magul Merlin care găsește o soluție pentru a satisface dorinta acestuia, dar asta îl va costa 1000 monede de aur. Nick acceptă fără să ezite.
                 În dimineața următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticantă și o pune în sutienul reginei în timp ce ea își făcea dușul. Imediat ce regina se îmbracă, începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare. Regele Arthur îl convoacă pe mag pentru a-i cere un remediu și acesta îi spune că doar o salivă specială aplicată pentru patru ore ar putea trata această teribila urticarie și că la testele făcute de el a observat că doar saliva lui Nick are aceste caracteristici.
                 Regele îl cheamă imediat pe Nick, care deja și-a luat antidotul pentru pulberea urticantă. Nick sărută și linge pentru câteva ore sânii pe care i-a visat dintotdeauna și pe deasupra vine sărbătorit de curte ca un erou.
                 Înainte de a se întoarce în camera lui, Nick este oprit de mag care îi reamintește despre datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfăcut, refuză să plătească, deoarece magul nu s-ar fi putut confesa la rege, fiindu-i complice la ceea ce s-a întâmplat.
În dimineața următoare, magul Merlin pune aceeași pulbere urticantă în chiloții regelui…
Ca să mă necăjească, toate astea mi le-a trimis Puiu, prin e-mail, aducându-mi aminte că azi e ziua bărbatului. Asta, după ce dis-de-dimineață am dat o fugă pe la serviciu, apoi, am dus mașina la spălat, am făcut piața, am pus și două mașini de rufe la spălat, am gătit două feluri de mâncare, l-am hrănit pe Baghi, am reparat lumina pe scara blocului, am dus gunoiul, am alergat la farmacie să iau niște calmante soției, apoi am mai dat o fuguță să cumpăr pâine, căci uitasem... Iar acum mă pregătesc să merg la vecernie. 

6 comentarii:

 1. Lasă, Ifim, că o să treacă Ziua Bărbatului şi o să scapi de toată corvoada asta. Ce, de Ziua Femeii, soţia ta nu face toate treburile astea? Ba, eu cred că le face şi în alte zile, chiar din acelea obişnuite.
  La mulţi ani!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iliuță, La mulți ani!
   Corvoada asta e o dulce povară! Și tu o știi din proprie experiență, iar dacă nu e așa, te rog să mă contrazici.
   Am amintit doar unele, pe care le facem împreună, de obicei. Mai sunt multe altele, pe care, le împărțim. Ce este mai greu, e cu biserica...

   Comentariile astea nu pot fi făcute în direct, sub supravegherea camerei video?
   Poate s-ar vedea vătraiul de deasupra capului meu...Auu uu u u

   Ștergere
 2. Dupa cum vad eu, inseamna ca tu esti CINEVA in ochii doamnei si stapanei tale.

  RăspundețiȘtergere
 3. sa inteleg ca pentru tine ziua Barbatului e in fiecare zi? :))
  la multi ani!

  RăspundețiȘtergere

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".