vineri, 25 octombrie 2013

25 Octombrie-ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI

25 Octombrie-ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI25 Octombrie constituie amintirea unei zile de împlinire naţională, ziua în care Armata României a fost onorată cu o sărbătoare firească şi binemeritată în calendar.
Devenită simbol al tuturor bătăliilor şi eroilor neamului românesc, data de 25 octombrie a rămas întipărită în sufletele românilor ca ziua în care ţara îşi sărbătoreşte Armata şi pe cei care au fost şi sunt în slujba ei.
Cine nu a fost soldat, va înţelege mai greu ce mare povară porţi pe umeri, precum şi unicitatea şi singurătatea soldatului aflat în misiune. Astfel, Ziua Armatei a fost, este şi va fi Ziua Soldatului.

Sărbătorile sunt pentru oameni, iar omul-soldat are astăzi bucuria de a fi sărbătorit aşa cum merită, de întreaga ţară.

La această sărbătoare, cu ocazia Zilei Armatei României, se cuvine ca tuturor eroilor neamului şi veteranilor care au înfruntat gloanţele şi vitregia războiului, celor care şi-au dat viaţa pentru libertatea, unitatea şi integritatea României, să le aducem un călduros şi pios omagiu şi să le transmitem, de peste timp, gânduri de recunoştinţă veşnică din partea generaţiilor de azi, a noastră, a tuturor!Coincidenţă sau nu, faptul că 25 Octombrie este şi ziua de naştere a Majestăţii Sale Regele Mihai, cea mai importantă personalitate în viaţă din istoria României, recunoscută ca atare şi pe plan mondial, nu poate decât să onoreze Armata României!


LA MULŢI ANI ARMATEI ROMÂNIEI!

LA MULŢI ANI MAJESTATE!

VIVAT ROMÂNIA!


2 comentarii:

 1. La mulţi ani Armatei Române!
  La mulţi ani Regelui Mihai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. acuvio, subscriu:
   La mulţi ani Armatei Române!
   La mulţi ani Regelui Mihai!
   La multi ani Romania!

   Ștergere

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".