miercuri, 10 iulie 2013

O veste bună

Nu am de gând să dau ortu popii. Nu, deocamdată. Încă pot merge pe stradă zâmbind, sperând la acea Românie, în care cred, dar care mă tratează în felul următor:
Flit.
Doar-doar, oi muri, şi astfel ţara noastră frumoasă va scăpa de un parazit, colonel tanchist, care, în mod normal, nu prea e aşa bătrân. Dar lucrurile care i se întâmplă, din cauza nu ştiu cui, a statului român sau a acestei ţărişori frumoase, pentru care, eu, Trofimov Ifim, am jurat s-o apăr, chiar cu preţul vieţii, aceste lucruri trebuie să înceteze. 
Este de neimaginat să fii hărţuit cu decizii de pensionare, cam două pe lună, care mai de care, mai hazlie.
Eu, colonelul în rezervă Trofimov Ifim, care am jurat să apăr România, chiar cu preţul vieţii, am de gând să dau în judecată statul român.
Asta e vestea bună!

4 comentarii:

  1. Nu ştiu cât de “hazlie” poate fi o decizie de pensionare, după nerv şi intenţie cifrele par în scădere.
    Vă urez succes în demersul dumneavoastră, nu o să fiţi singurul, am mai auzit această intenţie la mai mulţi pensionari militari, după uitatele promisiuni ale lui Victor Ponta, de a petici ce a zăpăcit Gabriel Oprea. Personal sunt sceptic că se va obţine ceva în justiţie pe această temă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi mulţumesc, prietene, pentru vizită şi comentariu.
      Nu voi lua vreo hotărâre în acest moment de enervare, sau de furie, care m-a cuprins, deşi eu nu prea mă enervez. Am mai primit un mesaj de la prietenul meu Cornel Feraru, care spune că-i place atitudinea, dar nu şi gândul. Prietenii adevăraţi nu te lasă să greşeşti.

      Ștergere
    2. Nu este o greşeală să te adresezi justiţiei, personal sunt sceptic, am urmărit valul de procese ale militarilor de acum câţiva ani, în final totul s-a rezumat la catecolamine, furia neputinţei, bani pentru avocaţi :)

      Ștergere
    3. Orice acţiune pe care o facem, trebuie gândită. Unele dintre ele, nefiind bine pregătite, făcute sub orice formă de influenţă, se transformă în greşeli, pentru care ulţerior plătim, sau ne pare rău. "Nimic nu-i mai apăsător decât amintirea unei prostii făcute de curând"! Are dreptate cine a spus-o! :)

      Ștergere

Oricine poate comenta, dar să ţină cont de ceea ce a spus Socrate:
"Vorbeşte ca să te cunosc".